Aktiviteter för möhippa i Stockholm

COMBAT ARCHERY TAG

Combat Archery Tag är en blandning mellan bågskytte, dodgeball/spökboll och paintball. Man skjuter pilar med pilbåge på varandra!  En otroligt rolig och spännande aktivitet som ni sent kommer glömma! Perfekt för möhippa i Stockholm. Sveriges i särklass största aktör – Succé varje gång!

Besök webbplats
svensexa stockholm

BUMPERBALL

Här har ni en riktigt fartfylld och rolig aktivitet för svensexan! Bubble football går ut på att spela fotboll i en stor bubbla där man tacklar varandra! Skrattfest utlovas! Bokar ni denna aktivitet tillsammans med Combat Archery Tag här bredvid så får ni dessutom extra bra priser! De bubbleballs som används är ventilerande – Enda i Sverige! -Största aktören i Sverige!

Besök webbplats

SQUID GAME STOCKHOLM

Nu kan ni utmana varandra i Squid game Stockholm – barnlekar.
Ni tävlar individuellt men deltävlingarna varierar från individuella grenar till grupptävlingar. Lekarna för eventet är hemliga och väljs utifrån gruppstorlek så ingen kan träna och planera leken/tävlingarna.
Vi har även anpassat en del lekar till våra klassiska svenska lekar.

Besök webbplats
padel möhippa

PADEL

Vi arrangerar padelturneringar för företag, kompisgäng, svensexa och möhippa. Utmana dina arbetskamrater på padel (americano) där alla möter alla. Man spelar i par men tävlar individuellt.

Besök webbplats

DODGEBALL

Spela Dodgeball med adrenalin.nu. Dodgeball passar alla oavsett kön, ålder och storlek. Inga förkunskaper krävs, vi går igenom regler och delar upp lag på plats. Här har du chansen att ”träffa” vänner, ha kul och kasta bollar. Missa inte!

Besök webbplats
Twerk Stockholm

TWERK

TWERK är en energifylld dansstil där man lär sig släppa loss kroppen till sköna takter. Booty dance i all ära och en riktig isbrytare som bjuder på många sköna skratt. Hela sällskapet lär sig en enklare koreografi och i slutet av passet kan bruden/brudgummen framföra ett solonummer med instruktören. Kan köras utomhus. Twerk möhippa Stockholm

Besök webbplats
Poledance Stockholm

FLYG I VINDTUNNEL

Vill du känna hur det känns att flyga som en fågel, men utan att behöva kasta sig ut ur ett flygplan? Nu har du chansen att uppleva den maximala frihetskänslan när du flyger i Sveriges första och enda vindtunnel utomhus. Frifallstiden motsvarar tre fallskärmshopp från 4000 meter.

Besök webbplats
Poledance Stockholm

POLEDANCE

Låt pole bli dagens höjdpunkt!Är det dags för möhippa? Välkomna till oss! Hundratals möhippor och kompisgäng har varit hos oss och testat poledance som en del av sin stora dag. Vi kan lova en fartfylld timme full av utmaningar och skratt – och en hel del roliga minnen att ta med sig för resten av livet!

Besök webbplats

MÖHIPPA DEKORATION

Sätt rätt stämning på möhippan med dekoration och pynt. Tingeltangel.se erbjuder färdiga dekorationspaket för möhippa samt alla tillbehör som behövs i form av ballonger, kroppsband, diadem, quiz, lekar samt mycket mer. Spana in vårt populära tema: Bride to be.

Besök webbplats

BASTUFLOTTE

Bastuflotte Stockholm. Ta med dig tjejgänget på en möhippa som andas naturnära kvalitet och fly storstadens stress för en stund. Låt vår bastuflotte åka längre och längre bort från vardagens måsten mot en dag av gemenskap, skratt och skålar i Stockholms skärgård.

Besök webbplats

BOXNING

Boxning Stockholm. Varför inte låta svensexa / möhippa /kompisen gå en boxningsmatch mot en riktig boxare? Vi finns i en anrik klassisk boxningslokal där många stjärnor har tränat och sparrat.

Besök webbplats
rib stockholm

RIBBÅT

Vi använder oss av RIB -båtar för adrenalinstinna upplevelser till havs. Våra erfarna skeppare har givetvis den kompetens som krävs för en fartfylld strapats. Ni utrustas med ordentliga sjöställ och räddningsvästar och vi sätter alltid säkerheten främst.

Besök webbplats

VILL DU ATT DITT FÖRETAG

SKA SYNAS HÄR?

KLICKA HÄR

GOKART

Gokart Stockholm. Tänk dig att du sitter någon centimeter över marken… Känn hur kraften och energin ökar i takt med hastigheten! Du får en fantastisk fartkänsla genom de svepande kurvorna hos oss, vare sig du kör på den snabba utomhusbanan eller den tekniska inomhusbanan.

Besök webbplats

ESCAPE BOX

Escape Box är som ett mobilt Room escape i en box som arrangeras där du är och kan genomföras på konferens, restaurang eller hemma hos er. Ett adrenalinfyllt lagspel för 8-700 personer.

Besök webbplats

FISKE I SKÄRGÅRDEN

Varför inte åka ut med möhippan på ett riktigt fiskeäventyr i skärgården? Vi hämtar upp er med våra båtar och ni lånar utrustning av oss. Vi har erfarna guider som kan lära de som ej har så bra koll. Mat kan också ordnas.

Besök webbplats
paddla sup

PADDLA SUP

Här paddlar du i Stockholm citys lugnaste vatten. Vi hyr ut SUP-brädor och ger dig instruktioner. Förutom egen träning kan du hänga med i gruppträning, Yoga eller andra äventyr kring Kungsholmen.

Besök webbplats

FÄKTNING

Kom till oss och utmana varandra i fäktning! Möt dina vänner, arbetskamrater, chefen eller familjen i os-sporten fäktning. I programmet ingår en introduktion med kort historik, genomgång av utrustning och regler, lite övningar och sedan en turnering.Träningsvärk utlovas!

Besök webbplats

FRIIDROTT

Friidrott – Sjukamp Tävla mot dina kompisar eller arbetskamrater i en riktig friidrott sjukamp innehållande grenarna: 100 meter häcklöpning, 200 meter sprint, 800 meter sprint, höjdhopp, längdhopp, kulstötning, spjutkastning.

Besök webbplats

BODYFLIGHT

Varför inte åka ut med möhippan på ett riktigt fiskeäventyr i skärgården? Vi hämtar upp er med våra båtar och ni lånar utrustning av oss. Vi har erfarna guider som kan lära de som ej har så bra koll. Mat kan också ordnas. Välkomna!

Besök webbplats

TWERK

TWERK är en energifylld dansstil där man lär sig släppa loss kroppen till sköna takter. Booty dance i all ära och en riktig isbrytare som bjuder på många sköna skratt! Hela sällskapet lär sig en enklare koreografi och i slutet av passet kan bruden/brudgummen framföra ett solonummer med instruktören. Kan köras utomhus.

Besök webbplats

POPULÄRAST NU

COMBAT ARCHERY TAG

Besök webbplats

BUMPERBALL

Besök webbplats

DODGEBALL

Besök webbplats

PAINTBALL

Besök webbplats

FRIIDROTT

Besök webbplats

VILL DU HA MED DITT FÖRETAG?

ANSLUT FÖRETAG