Aktiviteter för möhippa i Stockholm

COMBAT ARCHERY TAG

Combat Archery Tag är en blandning mellan bågskytte, dodgeball/spökboll och paintball. Man skjuter pilar med pilbåge på varandra!  En otroligt rolig och spännande aktivitet som ni sent kommer glömma! Perfekt för möhippa i Stockholm. Sveriges i särklass största aktör – Succé varje gång!

svensexa stockholm

BUMPERBALL

Här har ni en riktigt fartfylld och rolig aktivitet för svensexan! Bubble football går ut på att spela fotboll i en stor bubbla där man tacklar varandra! Skrattfest utlovas! Bokar ni denna aktivitet tillsammans med Combat Archery Tag här bredvid så får ni dessutom extra bra priser! De bubbleballs som används är ventilerande – Enda i Sverige! -Största aktören i Sverige!

ADRENALIN (Squid) GAME

Nu kan ni utmana varandra i adrenalin game (Fd. Squid game) – barnlekar för vuxna.
Ni tävlar individuellt men deltävlingarna varierar från individuella grenar till grupptävlingar. Lekarna för eventet är hemliga och väljs utifrån gruppstorlek så ingen kan träna och planera leken/tävlingarna.
Vi har även anpassat en del lekar till våra klassiska svenska lekar. Möhippa Stockholm

Twerk Stockholm

FEMKAMP

Med våra 18 års erfarenhet har vi satt ihop en mängd olika femkampsalternativ. Actionfyllda, lugna, lagfemkamper, individuella femkamper, femkamper med kända teman såsom Robinson, Mästarnas mästare m.m. Inomhus på vintern, utomhus höst, vår, sommar.

Twerk Stockholm

TWERK

TWERK är en energifylld dansstil där man lär sig släppa loss kroppen till sköna takter. Booty dance i all ära och en riktig isbrytare som bjuder på många sköna skratt. Hela sällskapet lär sig en enklare koreografi och i slutet av passet kan bruden/brudgummen framföra ett solonummer med instruktören. Kan köras utomhus. Twerk möhippa Stockholm

DODGEBALL

Spela Dodgeball med adrenalin.nu. Dodgeball passar alla oavsett kön, ålder och storlek. Inga förkunskaper krävs, vi går igenom regler och delar upp lag på plats. Här har du chansen att ”träffa” vänner, ha kul och kasta bollar. Missa inte!

padel möhippa

PADEL

Vi arrangerar padelturneringar för företag, kompisgäng, svensexa och möhippa. Utmana dina arbetskamrater på padel (americano) där alla möter alla. Man spelar i par men tävlar individuellt.

Poledance Stockholm

FLYG I VINDTUNNEL

Vill du känna hur det känns att flyga som en fågel, men utan att behöva kasta sig ut ur ett flygplan? Nu har du chansen att uppleva den maximala frihetskänslan när du flyger i Sveriges första och enda vindtunnel utomhus. Frifallstiden motsvarar tre fallskärmshopp från 4000 meter.

BASTUFLOTTE

Bastuflotte Stockholm. Ta med dig tjejgänget på en möhippa som andas naturnära kvalitet och fly storstadens stress för en stund. Låt vår bastuflotte åka längre och längre bort från vardagens måsten mot en dag av gemenskap, skratt och skålar i Stockholms skärgård.

BOXNING

Boxning Stockholm. Varför inte låta svensexa / möhippa /kompisen gå en boxningsmatch mot en riktig boxare? Vi finns i en anrik klassisk boxningslokal där många stjärnor har tränat och sparrat.

rib stockholm

RIBBÅT

Vi använder oss av RIB -båtar för adrenalinstinna upplevelser till havs. Våra erfarna skeppare har givetvis den kompetens som krävs för en fartfylld strapats. Ni utrustas med ordentliga sjöställ och räddningsvästar och vi sätter alltid säkerheten främst.

VILL DU ATT DITT FÖRETAG

SKA SYNAS HÄR?

KLICKA HÄR

GOKART

Gokart Stockholm. Tänk dig att du sitter någon centimeter över marken… Känn hur kraften och energin ökar i takt med hastigheten! Du får en fantastisk fartkänsla genom de svepande kurvorna hos oss, vare sig du kör på den snabba utomhusbanan eller den tekniska inomhusbanan.

ESCAPE BOX

Escape Box är som ett mobilt Room escape i en box som arrangeras där du är och kan genomföras på konferens, restaurang eller hemma hos er. Ett adrenalinfyllt lagspel för 8-700 personer.

FISKE I SKÄRGÅRDEN

Varför inte åka ut med möhippan på ett riktigt fiskeäventyr i skärgården? Vi hämtar upp er med våra båtar och ni lånar utrustning av oss. Vi har erfarna guider som kan lära de som ej har så bra koll. Mat kan också ordnas.

paddla sup

PADDLA SUP

Här paddlar du i Stockholm citys lugnaste vatten. Vi hyr ut SUP-brädor och ger dig instruktioner. Förutom egen träning kan du hänga med i gruppträning, Yoga eller andra äventyr kring Kungsholmen.

FÄKTNING

Kom till oss och utmana varandra i fäktning! Möt dina vänner, arbetskamrater, chefen eller familjen i os-sporten fäktning. I programmet ingår en introduktion med kort historik, genomgång av utrustning och regler, lite övningar och sedan en turnering.Träningsvärk utlovas!

FRIIDROTT

Friidrott – Sjukamp Tävla mot dina kompisar eller arbetskamrater i en riktig friidrott sjukamp innehållande grenarna: 100 meter häcklöpning, 200 meter sprint, 800 meter sprint, höjdhopp, längdhopp, kulstötning, spjutkastning.

TWERK

TWERK är en energifylld dansstil där man lär sig släppa loss kroppen till sköna takter. Booty dance i all ära och en riktig isbrytare som bjuder på många sköna skratt! Hela sällskapet lär sig en enklare koreografi och i slutet av passet kan bruden/brudgummen framföra ett solonummer med instruktören. Kan köras utomhus.

POPULÄRAST NU

COMBAT ARCHERY TAG

BUMPERBALL

ADRENALIN (SQUID) GAME

VILL DU HA MED DITT FÖRETAG?