Roliga lekar möhippa

Minnesleken – och 6 andra lekar som gör möhippan till en succé

Du har fått uppdraget att planera en möhippa – krisen är ett faktum. Det är såklart fantastiskt roligt och underbart att spendera en hel dag med bruden, men vad tusan GÖR man på en hippa? Vi har underlättat planeringen en smula genom att samla sju möhippa-anpassade lekar.

Och kom ihåg: du behöver inte pliktskyldigt tvinga bruden att dela ut kyssar eller kondomer på stan. Anpassa möhippan till bruden och vad hon tycker är roligt.

Läs mer: Planering av möhippa

Letar du efter en grym aktivitet för möhippan? Se längst ner på sidan.

15 sekunders-leken- Roliga lekar möhippa

En lek som är perfekt att värma upp med under en lunch eller mingel för att alla ska lära känna varandra. Alla sitter i en ring och bruden ska på 15 sekunder presentera alla på möhippan genom ett minne, hur ni träffades eller något liknande. 15 sekunder är riktigt kort och leken lockar fram skratt och ett och annat skrik.

Minnesleken

Be alla ta med sig en present till bruden som ska påminna henne om en speciell gemensam händelse. Bruden ska inte veta vem som gett vilken present utan ska försöka lista ut det samt vilken händelse som presenten symboliserar.

Utmaningar

Utmaningar är vanliga på möhippor och riktigt kul men tänk på att anpassa utmaningen till bruden. Om hon inte är bekväm med att ställa intima frågor till främlingar på stan – skippa det. Ni kan till exempel testa hennes kunskaper i något särskilt ämne, ha skattjakt, frågesport eller be henne måla en tavla på hennes partner.

Ligga, gifta eller döda.

En lek där alla kan delta! Skapa lite olika kategorier som skådespelare, politiker och idrottare och välj ut tre personer i varje kategori. Skriv gärna ner dem på papper. Sedan ska bruden välja vilken person i varje kategori som hon skulle vilja ligga med, gifta sig med eller döda. De andra deltagarna ska gissa hur de tror att bruden väljer. Sedan går ni igenom resultaten och bruden får motivera sina val.

Uppdrag under tallriken – Roliga lekar möhippa

En lek som gör middagen lite spännande. Under varje tallrik placerar du en lapp med ett uppdrag. De här uppdragen ska vara lite annorlunda och subtila. Det kan till exempel vara ”torka personen bredvid dig om munnen då och då”, ”skåla för livet väldigt ofta”, ”ta mat från din bordsgrannes tallrik då och då”, ”för hela tiden in samtalet på hamburgare” eller ”sträck dig över bordet väldigt ofta”. Sedan gissar ni vad alla hade för uppdrag! – Roliga lekar möhippa

Charader med en twist

Dela upp er i två lag och spela charader där alla ”karaktärer” ska ha en koppling till bruden. Turas om att spela hennes ex, förälder, förälskelser och före detta vänner.

Musikquiz

Klart man älskar musikquiz! Före möhippan ber du alla deltagare att skicka en låt som de förknippar med bruden eller en särskild erfarenhet ni har delat. Dessa låtar använder ni sedan till ett quiz på möhippan där bruden ska gissa vem som valt låten. – Roliga lekar möhippa

Roliga lekar till möhippan
Roliga lekar möhippa
Roliga lekar möhippa
planering av möhippa
Roliga lekar möhippa

Aktiviteter Möhippa Stockholm

Combat Archery Tag är en blandning mellan bågskytte, dodgeball och paintball. Utrustningen får ni på plats och därefter är det bara att köra! En otroligt rolig och spännande aktivitet som ni sent kommer glömma!Perfekt för möhippa i Stockholm

svensexa stockholm

Här har ni en riktigt fartfylld och rolig aktivitet för möhippan! Bumperball går ut på att spela fotboll iklädd en stor bubbla som gör att fult spel helt plötsligt blir så mycket roligare! Bokar ni denna aktivitet tillsammans med Archery Tag här bredvid så får ni dessutom extra bra priser! De bumperballs som används är ventilerande!

Spela Dodgeball med adrenalin.nu. Dodgeball passar alla oavsett kön, ålder och storlek. Inga förkunskaper krävs, vi går igenom regler och delar upp lag på plats. Här har du chansen att ”träffa” vänner, ha kul och kasta bollar. Missa inte!

POPULÄRAST NU – Roliga lekar möhippa

Combat Archery Tag är en blandning mellan bågskytte, dodgeball och paintball.

Bumperball går ut på att spela fotboll iklädd en stor bubbla som gör att fult spel helt plötsligt blir så mycket roligare!


Dodgeball – Spela det klassiska spelet Dodgeball.Dodgeball är ett spel med två lag som liknar den svenska varianten spökboll.

Paintball är en sport som kombinerar teamwork, strategi och färdigheter till en spännande och actionfylld dag med underhållning i centrum.

Combat Archery Tag är en blandning mellan bågskytte, dodgeball och paintball.

VILL DU HA MED DITT FÖRETAG?